lauantai 12. heinäkuuta 2014

Nam!

Pähkäiltään poikaystävän kanssa tänään pitkään, mitä syötäisiin, kunnes tuli idea hampurilaisten tekemiseen. Aluksi oli tarkoitus tehdä jauhelipihvit itse, mutta koska korppujauhot olivat jo menneet huonoiksi, päätettiin tehdä jauhelihasta kastike hampurilaisen väliin. Lihan lisäksi laitoin omaan hamppariini aurajuustomuruja, jääsalaattia ja kurkkua. Poikaystävä laittoi edeltävien lisäksi mukaan myös cheddarjuustoa ja sipulia.

Pakko sanoa että ruoka oli ihan älyttömän hyvää! Löi mennen tullen laudalta kaikki pikaruokaloiden vastaavat sotkut. Ei ehkä maailman terveellisintä apetta, mutta makunautinto oli 5/5



2 kommenttia:

  1. Korppujauhoja voi kans ite tehdä kätevästi, jos jättää pari paahtoleipää pöydälle kuivumaan ja murustaa ne pieneksi murskaksi :D. Tietty toikaan ei kävisi akuuttiin jauhelihapihvi-tarpeeseen, mut suosittelen tollee yleisesti korppujauhojen korvikkeeksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä hei, tätä täytyykin joskus kokeilla! (:

      Poista