tiistai 15. heinäkuuta 2014

Mansikoita ja koulujuttuja

Jeps, koulujuttuja, vaikkei niitä vielä muutamaan viikkoon tarvitsisikaan ajatella. Meitä kehotettiin jo ennen kesälomaa ottamaan hyvissä ajoin selvää mahdollisista TOP-työssäoppimisjaksopaikoista, ja päätin samalla hetkellä että osa kesälomasta olisikin omistettu tälle kyseiselle missiolle. Eilen lähetin sähköpostia kolmeen varteenotettavan oloiseen paikkaan ja myöhemmin tällä viikolla olisi tarkoitus lähettää ainakin kolmeen paikkaan lisää. Pääsääntöisesti etsin valokuvaushommia, mutta jos niitä ei tahdo löytyä, niin sitten jotain muuta - en vaan yhtään vielä tiedä, mitä.

Yhdestä paikasta tuli jo kieltävä vastaus, sillä yrityksen Helsingissä toimiva studio on kuulemma harjoittelijan ottamiseen liian pieni. Toisesta paikasta en ole kuullut vielä mitään, mutta kolmannesta paikasta sain aika lupaavan vastauksen. Kuulemma minulle saattaisi erään yksityisyrittäjän studiossa olla työharjoittelupaikka vapaana, mutta asia varmistuu vasta muutaman kuukauden päästä. Yritin kovasti olla innostumatta meilistä liikaa, mutta tällainen paikka olisi mulle enemmän kuin ihanteellinen. Sormet ristiin, että paikka avautuisi ja voisin keväällä intopinkeänä köpötellä valokuvausharjoittelijaksi! (:

Muuta kuin kouluasiaa: mansikat on ihania! Ehdoton suomalainen kesäherkku ♥ jo muutaman kerran ollaan mussutettu makeita marjoja yhdessä poikaystävän kanssa, ensimmäisellä kerralla kermavaahdon, toisella kerralla vaniljakastikkeen kanssa. Kumpikin istuu mansikoiden kylkiäisenä ainakin allekirjoittaneelle.

OMNOMNOMNOM ♥

Tänään on ollut aika tylsä ja väsynyt päivä. Olenko jo kertonut miten säikky olen? Kaksitasoisessa kämpässä yksin oleilu ei ole minun juttuni ja sen tajusin viimeistään siinä vaiheessa kun säikähdin omaa jalkaani...


Hurmaava kesäneito kukkeimmillaan


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti