keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Ihan normipäivä

Joku sanoi muutama päivä takaperin, että mulla on aina kamalat hienosteluvaatteet kuvissa :D Ei siis mitenkään pahalla tullut tämä kommentti, ainakaan en ottanut sitä sellaisena. Onhan se totta että tykkään prinsessamekoista (vaikka mielestäni omistankin niitä ihan liian vähän) ja niitä näkyy kuvissani enemmän kuin ns. "arkivaatteita", mutta mekoissa vaan tunnen olevani luonnollisimmillani. Harvemmin silti kuljen mekossa pitkin kyliä, vaan turvaudun ihan normaaliin farkut + paita komboon. Tänään nappasinkin sitten ihan "tavallisia" kuvia itsestäni. Pilvinen sää on siitä kiva juttu, etteivät kuvat ylivalotu yhtä herkästi kuin pilvettömällä säällä. Vastavalonkaan riski ei ulkona kuvatessa ole yhtä suuri.



Huomasin myös, miten pihamme kukkapensas oli pudotellut kivan määrän terälehtiä maahan. Poimin muutaman talteen ajatuksenani kuivattaa ne ja ehkä myöhemmin käytän niitä rekvisiittana joissain kuvauksissa? Mieleeni tuli heti satumaiset kuvaukset vedenneito-teemalla...

Kuvauksiin vaan on älyttömän vaikeaa saada ketään malliksi. Melkein pitäisi olla kaverina joku, joka ei kyllästyisi ikuiseen "hei lähetkö tänään malliksi, mulla on tällainen idea..." -vinkunaani. 

3 kommenttia:

  1. Harmi, että asut "siellä kaukana" (tai mä). Olisi ihan kiva saada itsestä kunnollisia kuvia, mutta rahatilanne estää liikkumisen muualle... ainakaan kovin usein tätä ei voi tehdä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuo juuri on se suurin ongelma kaikkien halukkaiden mallien kanssa, monet halukkuutensa ilmaisseet asuu vähintään sadan kilometrin päässä, eikä matkustamiseen ole varaa kummallakaan osapuolella. Se on kyllä VR:n hinnoilla ainakin tosi ymmärrettävää, varsinkin jos ei ole opiskelija. Ehkäpä tulevaisuudessa sitten joskus...?

      Poista
    2. Ehkä jokin tilaisuus vielä tulee :)

      Poista